Oslo Vann & Varme A/S er en "gammel" bedrift med lange tradisjoner, og har stor kompetanse innen rørleggerfaget. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert innen for rørleggerfaget.

Oslo Vann & Varme AS har derfor laget Norges beste hjemmeside med brukevennlig informasjon og e-handel. Dette for å møtekomme kundenes behov. Vi vil kun selge produkter fra anerkjente leverandører med høy kvalitet og garantier. Samme varer som en fagmann ville ha kjøpt.

FAGKUNNSKAP GIR TRYGGHET.

I dag har vi hovedvekt på sanitæranlegg/rehabilitering i boliger og borettslag. Flere av boligene har høy standard og inneholder komplett gulvarmesystemer med varmepumpe og borrehull.

Vi utfører totalrenovering av bad. Vi har samarbeid med både murer/flislegger membranlegger, snekker, maler og elektriker. Vi jobber meget profesjonelt i forhold til hverandre etter mange års samarbeid. Vi utfører også flere typer oppussing/modernisering f. eks: kjøkken, vaskerom, kjellere(hybler) tilbygg...

Skrekkhistorier om uheldige kjøper av håndverktjenester er unntakene.  Men husk å være føre var! Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift.

Har du spørsmål eller ønsker pris på en vare du ikke fant på vær hjemmeside kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle varer som er grossist godkjente. Vi svarer på alle forespørsler innen 24timer.

Ønsker du et tilbud på håndverktjenester eller trenger service rørlegger

Ring 22689130 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har også Dag – Natt Service tlf: 22689130

Under ser du noen begreper og kvalitets merker som vår bedrift innehar, samt en forklaring på dette.

bvn
BVN.
Byggebransjens våtromsnorm (BVN) er utarbeidet etter initiativ fra Bygghåndverksfagenes Landsforening, som i samarbeid med materialleverandører og forskningsinstitusjoner har etablert "Fagrådet for våtrom".
Byggebransjens våtromsnorm angir retningslinjer for hvordan man skal utføre arbeid i våtrom. Serien tar for seg hele våtrommet med hensyn til materialer og utførelse – dvs. hele prosessen fram til det ferdige produktet. BVN angir også hvordan materialer skal godkjennes.

mestermerket
Mester
.En mester er en person (Morten Aanstad hos ovv.no) som i utgangspunktet har fag-/svennebrev i et håndverksfag, praksis i faget og deretter har tatt en tilleggsutdannelse for å få mesterbrev. Det vil si at han/hun har studert fag som markedsføring, økonomi, ledelse og faglig ledelse. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet i forhold til kvalitet og pålitelighet. Mesteren har som regel mestermerket på vinduet sitt, på bilen eller andre steder.

godkjent_for_ansvarsrett
Sentral godkjenning.
Den sentrale godkjenningen er et effektivt hjelpemiddel for foretakene og kommunene ved behandling av den enkelte byggesøknad. Dersom et foretak har sentral godkjenning, skal kommunen normalt legge den sentrale godkjenningen til grunn ved tildelingen av eventuell ansvarsrett. Kommunen skal ved behandlingen av byggesøknaden som utgangspunkt nøye seg med å vurdere om den sentrale godkjenningen er i overensstemmelse med det aktuelle prosjekt. Foretak som har sentral godkjenning slipper dermed å dokumentere faglig ledelses kvalifikasjoner i hver enkelt byggesak. Det gir raskere behandling lokalt. Satsene for byggesaksgebyret er jevnt over lavere for de foretakene som har sentral godkjenning.


ovv.no gjør netthandelen enkel!