framsida_130NYHET! La deg inspirere av vår nye brosjyre Ditt bad 2011/2012

Sats på en Fagmann
De aller fleste av oss drømmer om et lekkert bad med bekvemmefasiliteter og forlokkende løsninger. Vi er nemlig forbi den tiden hvor vi tok til takke med respatex på veggene og kald linoleum på gulvet.Nå ønsker vi oss kvalitet over hele linjen, moderne, elegant eller klassisk design, og ikke minst smarte løsninger og utstrakt brukervennlighet

Vi er mye mer bevisste i dag, og kan forestille oss hvilken nytelse som venter når drømmebadet er i boks. Heldigvis står minst like kvalitetsbevisste produsenter klare for å ivareta våre minste behov,og sortimentet utvides i takt med kundenes ønsker og økte kunnskap.

Dette gjenspeiles i dagens moderne produkter, og åpner for utallige løsninger, varianter og uttrykk. Dempet belysning, innfelt tv, de obligatoriske varmekablene i gulvet – og kanskje bak speilet mot dugg – delikate og trendy møbelserier, vakre fargepaletter og muligheter for personlige uttrykk er bare noen få av valgmulighetene.

Vi er kunnskapsrike og velrennomerte fagmenn som hjelper er med god planlegging og trygg handel, og gjør veien fra drøm til virkelighet vidunderlig kort. Et viktig krav til et godt bad er at det fungerer. Hos oss kan du ikke bare hente inspirasjon og informasjon på veien mot drømmebadet. Hos oss finnes også autoriserte og erfarne rørleggere som sørger for at drømmen oppnås og holder mål.

Hva du velger er opp til deg. Hvordan ser du for deg ditt drømmebad?  la deg inspirere!

Vi har det meste på lager og skaffer alle produkter i brosjyren.

Brosjyre

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

framsida_500

Baderomsmøbler/løsninger
Fantastiske-lsninger_500

Servanter
lekre-flater_500

Klosetter
myke-former_500

Dusjer
ren-nytelse_500

Badekar
tid-for-deg-selv_500

Dusj/badkraner
Moderne-nytelse_500

Servantkraner
tidls-flyt_500

Kjøkkenkraner
Myke-linjer_500

Kjøkkenvasker
rustfri-kjrlighet_500

Baderomstilbehør og belysning
Det-lille-extra_500